Få en pensionsaftale gennem en uvildig mægler og Dansk Køl & Varme

Pr. 1. december 2023 har Ensure skiftet navn til NORTH Risk


Er din virksomheds nøglepersoner ordentligt dækket, hvis de bliver ramt af sygdom – eller du gør? Få kompensation, hvis du eller dine medarbejdere bliver ramt af længerevarende sygdom eller ulykke

Mange virksomheder har ikke lyst til at beskæftige sig med pension. Enten fordi de tænker, det ikke kan svare sig, eller de ikke helt kan overskue det.

Men det kan komme til at koste virksomheden dyrt, hvis man må undvære en nøglemedarbejder for eksempel på grund af længevarende sygdom eller en ulykke, fortæller pensionsmægler fra Ensure Pension, Brian Donsager.

”Hvis en medarbejder af den ene eller anden grund ikke kan arbejde, kan man som virksomhed få en lønkompensation for medarbejderens løn ved længerevarende sygdom. Den kompensation kan man gå glip af, hvis man ikke har lavet en firmapensionsaftale gennem firmaet,” siger Brian Donsager.

Som medlem af Dansk Køl & Varme kan man få en uforpligtende analyse af sin virksomheds pensionsbehov. Tilmed uden, at der er nogen interesser fra pensionsselskaberne, idet Ensure er uvildige og uafhængige mæglere.

Brian Donsager kan nemlig i kraft af sin funktion som pensionsmægler bevæge sig på hele pensionsmarkedet og derigennem sammensætte pensionsløsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov.

”Jeg trives i, at jeg ikke har et produkt, jeg skal sælge. Jeg brænder for at yde den bedste rådgivning inden for hele pensionsområdet og dermed kunne være ærlig omkring de udfordringer, der kan være,” fortæller han.

Han har rådgiveransvar og dermed også ansvar for at rådgive Dansk Køl & Varmes medlemmer efter bedste forudsætninger.   

"Der er ikke to virksomheder, der er ens. Derfor kigger jeg på den enkelte virksomheds behov, når jeg skal finde frem til den pensionsløsning, der er bedst for dem." 


Brian Donsager blev i 2022 en del af mæglerholdet ved Ensure Odense. I videoen her fortæller de tre forsikringsmæglere Ralph Tiedemann, Ulrik Moseby og Michael Moesgaard, hvorfor de mente, det var en god idé at få Brian Donsager med på holdet, og ikke mindst hvorfor det er en fordel for Dansk Køl & Varmes medlemmer.


Det kan altid svare sig

Ifølge Brian Donsager kan det altid svare sig at lave en firmaaftale om pension. Uanset virksomhedens størrelse.

En firmaaftale kan være et vigtigt led i at rekruttere og fastholde medarbejdere, da det netop mindsker bekymringer om ”hvad nu hvis”.

Dansk Køl & Varme samarbejder med Ensure

Læs mere om Dansk Køl & Varmes samarbejde og de særlige medlemsfordele med forsikringsmæglerne Ulrik Moseby, Michael Moesgaard og Ralph Tiedemann her.

Du kan læse mere om, hvordan en pensionsløsning kan hjælpe dig og dit firma i den tredje udgave af Temp for 2022, som du kan finde her.

"Det er netop derfor, jeg er her: Så man kan fokusere endnu mere på kerneopgaven, fordi man ikke skal bekymre sig om, hvordan man er dækket"

- Brian Donsager

Hvad kan en pensionsmægler, som et pensionsselskab ikke kan?

En pensionsmægler er ikke tilknyttet ét pensionsselskab og kan bevæge sig frit på hele markedet. Dermed kan Brian Donsager sammensætte pensionsaftaler til Dansk Køl & Varmes medlemmer, som dækker deres unikke behov.

”Der er ikke to virksomheder, der er ens. Derfor kigger jeg på den enkelte virksomheds behov, når jeg skal finde frem til den pensionsløsning, der er bedst for dem.” 

For medlemmer af Dansk Køl & Varme koster det ikke andet end en kop kaffe at få lavet en pensionsanbefaling ved Brian Donsager. Efter et kaffemøde med virksomheden, hvor han får stillet en række spørgsmål til virksomhedens behov, undersøger han det eksisterende pensionsmarked og giver en anbefaling til den konkrete virksomhed på baggrund af det.

Derfra kan virksomheden selv beslutte, om de vil lave et samarbejde og en aftale med Brian Donsager eller ej.

”Der er endnu ikke nogen, der ikke har villet lave et samarbejde med mig, efter de har fået mine og Ensures anbefalinger. Der er som regel noget at hente et eller andet sted,” fortæller Brian Donsager.

Ring eller skriv til Brian Donsager – ganske uforpligtende

Du kan – kvit og frit – tage kontakt til Brian Donsager og stille spørgsmål om pension, hvis du er medlem af Dansk Køl & Varme.

Du kan også få en uforpligtende gennemgang af din virksomheds pensionsbehov og efterfølgende anbefaling.

Du fanger Brian Donsager på:

Telefon: 21 12 44 05

En sparringspartner i det daglige

Brian Donsager gør, som han selv siger, ”ikke andet end at holde øje med pensionsmarkedet”. Derfor giver det god mening, at man udliciterer den daglige håndtering af sin pension til ham – også selvom man ”ikke kan overskue det”.

”Det er netop derfor, jeg er her: Så man kan fokusere endnu mere på kerneopgaven, fordi man ikke skal bekymre sig om, hvordan man er dækket, hvis man for eksempel vil sælge sin virksomhed, hvis en medarbejder i virksomheden er hjemsendt på grund af længevarende sygdom eller lignende,” fortæller Brian Donsager.

Forsikring og pension er noget, som mange ikke har lyst til at beskæftige sig med, fordi det er ”komplekst” eller ”svært”, men når man laver en aftale med Brian Donsager, er det altså ham, som ”laver alt arbejdet”, giver anbefalinger og varetager på vegne af virksomhedens beslutninger.

Ligesom man har en revisor til at stå på mål for virksomhedens økonomi, har man Brian Donsager og Ensure til at stå på mål for virksomhedens pensionsaftaler. I stedet for at afstemme et årsregnskab for virksomheden, afstemmer han virksomhedens og pensionsmarkedets udvikling og giver på baggrund af det sine anbefalinger til, om man eventuelt skal ændre sine pensionsforhold.