Medlemsaktiviteter

Arrangementer og medlemsaktiviteter

Udover at være vært på vores ERFA-møder og årsmøde, repræsenterer Dansk Køl & Varme kølebranchen ved arrangementer, uddannelsesmesser og events rundt omkring i landet. 

Du kan læse om de forskellige arrangementer længere nede på siden. 


Billeder fra vores medlemsarrangement på Chillventa 2022

 

Køle- og varmepumpeforum

Bliv opdateret på fremtidens køle- og varmepumpeteknologi den 4. april 2024

Få indblik i den seneste viden og de nyeste trends inden for køle- og varme pumpeteknologi, når vi inviterer til Køle- og Varmepumpeforum den 4. april 2024 i København.

Dansk Køl & Varme arrangerer konferencen i samarbejde med Dansk Køle- og Varmepumpeforening, Teknologisk Institut og DTU Construct.

Vi har inviteret et bredt felt af både danske og internationale oplægsholdere, der vil fortælle om ny teknologi, reguleringer, forskning og udvikling på området.

Programmet dækker blandt andet emner som varmepumper, naturlige kølemidler og digitalisering af køle- og varmepumpeteknologien. På konferencen vil der være to forskellige spor af foredrag, som du frit kan vælge imellem.

Vi garanterer en spændende dag, hvor du vil blive fagligt inspireret og få mulighed for at netværke med andre fra branchen.

Konferencen finder sted hos IDA i København, og tilmelding foregår direkte hos IDA her.

Billeder fra Køle- og Varmepumpeforum 2023

DM i Skills 2024

I år bliver der afholdt DM i Skills den 18.-20. april 2024 på dyrskuepladsen i Roskilde.

Dansk Køl & Varme stiller naturligvis op med en stand for at promovere køleteknikeruddannelsen. Ligesom tidligere år, vil vi medbringe informationer om køleteknikerfaget og uddannelsesforløbet, og vi vil lægge særligt fokus på den store forskel, man som køletekniker gør for klimaet. Til vores stand medbringer vi et køleanlæg, og det vil være muligt for de besøgende at lave rørbuk og tale med køleteknikerlærlinge. På den måde tror vi, at de unge kan få et godt indtryk af, hvad
det vil sige at være køletekniker.

I den forbindelse har vi brug for virksomheder, der vil stille en eller flere lærlinge til rådighed på Skills 2024. Opgaven bliver at stå på vores stand og tale med de besøgende.

Kontakt Dansk Køl & Varme på info@koeleteknik.dk, hvis du er interesseret.

Læs mere om DM i Skills 2024 her.

Chillventa 2024

Dansk Køl & Varme inviterer til et unikt medlemsarrangement og ophold på Chillventa d. 8.-10. oktober 2024 i Nürnberg i Tyskland.

Chillventa er verdens førende messe inden for køle- og varmepumpeteknologi, og er anerkendt for at præsentere de nyeste produkter og teknologier inden for køl, isolering, C&I, automatisering, aircondition, ventilation og varmepumper. På Chillventa vil der være udstillinger, spændende foredrag og workshops med fagfolk fra hele verden, som holder dig opdateret på den nyeste teknologi, nye muligheder og kommende udfordringer for branchen.

Messen afholdes den 8. – 10. oktober 2024 i Nürnberg i Tyskland.

For at gøre oplevelsen endnu bedre, har Dansk Køl & Varme arrangeret et medlemstilbud til alle medlemmer. Vores medlemstilbud i 2022 blev en stor succes, og derfor har vi valgt at gentage det samme format. I år har vi sammensat et spændende program med både faglig indsigt og mulighed for at netværke med hinanden og andre fagfolk. Vi har udvalgt en række faglige oplæg på messen, som vi skal se sammen, og vi arrangerer en fælles middag en af aftenerne. Programmet vil blive offentliggjort her på hjemmesiden, når det er klar.

Dansk Køl & Varme har forudbestilt et begrænset antal hotelværelser på Living Hotel i Nürnberg, så vi kan bo det samme sted under turen. Vi har reserveret værelser fra d. 7.– 10. oktober 2024, så der er mulighed for at overnatte i Nürnberg både før og efter messen.

Hvis du ønsker at deltage til vores medlemsarrangement på Chillventa og ønsker at sikre dig et hotelværelse, så kontakt info@koeleteknik.dk.

Chillventa 2022

Arrangørerne er nu klar til at byde dig velkommen til Chillventa 2022 d. 11.-13. oktober i Nürnberg, Tyskland. 

Chillventa er den førende messe indenfor køleteknik. På messen kan du møde fagfolk, som vil præsentere den nyeste teknologi indenfor områder som ventilation, air conditioning og varmepumper. Du vil derfor få indsigt i de nyeste trends, som præger den internationale kølebranche og få mulighed for at indgå i et hav af faglige diskussioner. 

Læs det specielle program for Dansk Køl & Varmes medlemmer her, som indbefatter en række særlige oplæg, faglige diskussioner og dertilhørende godt til ganen for medlemmer af Dansk Køl & Varme, som deltager på Chillventa 2022. 

Dansk Køl & Varme har også arrangeret en tur på restauranten Bruderherz, som er beliggende i Nürnberg. Her kan du få alt fra wienerschnitzel til svinesteg. Restauranten tilbyder tilmed også vegetariske retter, hvis det er noget, som du foretrækker.

Hvis du har lyst til at spise sammen med andre medlemmer af Dansk Køl & Varme, er du meget velkommen. Alt du skal gøre er at sende en mail til info@koeleteknik.dk for at blive tilmeldt fællesspisning på restaurant Bruderherz. Det skal du gøre senest den 8. oktober kl. 12. 

Du finder et kort over alle messehallerne på ChillVenta her. Vi har markeret alle de stande, som indgår i det særlige medlemsprogram (længere oppe på siden).