Medlemsaktiviteter og kurser

Aktiviteter 
Dansk Køl & Varme repræsenterer kølebranchen ved forskellige arrangementer, uddannelsesmesser og events rundt omkring i landet. 

Du kan læse mere om de arrangementer, vi har deltaget i herunder. Vi arrangerer blandt andet aktiviteter for vores medlemmer ved nogle arrangementer. For eksempel på Chillventa i 2022, hvor vi planlagde et særligt program for medlemmer af brancheforeningen. 

Billeder fra Chillventa 2022

Kurser
Brancheforeningen har særlige rabataftaler på kurser for medlemmer. 

Chillventa 2022

Arrangørerne er nu klar til at byde dig velkommen til Chillventa 2022 d. 11.-13. oktober i Nürnberg, Tyskland. 

Chillventa er den førende messe indenfor køleteknik. På messen kan du møde fagfolk, som vil præsentere den nyeste teknologi indenfor områder som ventilation, air conditioning og varmepumper. Du vil derfor få indsigt i de nyeste trends, som præger den internationale kølebranche og få mulighed for at indgå i et hav af faglige diskussioner. 

Læs det specielle program for Dansk Køl & Varmes medlemmer her, som indbefatter en række særlige oplæg, faglige diskussioner og dertilhørende godt til ganen for medlemmer af Dansk Køl & Varme, som deltager på Chillventa 2022. 

Dansk Køl & Varme har også arrangeret en tur på restauranten Bruderherz, som er beliggende i Nürnberg. Her kan du få alt fra wienerschnitzel til svinesteg. Restauranten tilbyder tilmed også vegetariske retter, hvis det er noget, som du foretrækker.

Hvis du har lyst til at spise sammen med andre medlemmer af Dansk Køl & Varme, er du meget velkommen. Alt du skal gøre er at sende en mail til info@koeleteknik.dk for at blive tilmeldt fællesspisning på restaurant Bruderherz. Det skal du gøre senest den 8. oktober kl. 12. 

Du finder et kort over alle messehallerne på ChillVenta her. Vi har markeret alle de stande, som indgår i det særlige medlemsprogram (længere oppe på siden). 

Kurser

Der er i øjeblikket ingen aktuelle kurser...

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK