Skabelon til ISO 9001-certificering

Dansk Køl & Varme stiller en skabelon til rådighed som medlemmer kan bruge til at udarbejde eller tilpasse sit ISO 9001-system.

Skabelonen vil spare din virksomhed tid og penge ved at den er forberedt til at passe til køle- og varmepumpefirmaets behov.

I 2021-versionen har vi desuden udarbejdet 4 forskellige skabeloner. Der er således en version for virksomheder med under 10 ansatte og en for virksomheder med over 10 ansatte. Begge versioner fås desuden med eller uden forberedelse til VE-godkendelse.

Der er desuden udarbejdet en ny vejledning i skabelonen som kan læses her.

Du skal være logget ind for at kunne se skabelonen og lovgivningen

Vil du gerne spare 40.000 kroner på ISO 9001?

   

Kvalitetskonsulent Elisabeth Stranne Persson: Kvinden bag den nye skabelon

Se videoen, hvor Elisabeth Persson fortæller om sig selv og hendes arbejde. 

Elisabeth Stranne Persson er kvinden bag 2021-udgaven af ISO 9001-skabelonen, som Dansk Køl & Varme tilbyder sine medlemmer. 2021-skabelonen bygger videre på den tidligere udgave som blev udviklet af Eigil Nielsen, Jørgen B. Schreiber og Bent Møller.

Elisabeth Persson har udarbejdet flere versioner af den nye skabelon ud fra sin erfaring om, at virksomheder har forskellige behov alt afhængig af, om de har under eller over 10 ansatte, og om de har brug for at implementere VE-godkendelseskravene i deres ISO-system eller ej. 

Samtidig er hun den konsulent, som Dansk Køl & Varme anbefaler, skulle man have brug for assistance i forhold til certificeringsprocessen, intern audit eller lignende. 

Elisabeth Persson har hjulpet flere mindre kølevirksomheder med at få tilpasset deres ISO 9001-system, så den giver værdi for deres virksomhed. Hun er kendt i branchen for at være i øjenhøjde med mindre såvel som større virksomheder og for at være afsender på citatet: "Det skal ikke være mere besværligt end højest nødvendigt". 

Læs mere om Elisabeth Persson på hendes hjemmeside: https://katalysator.consulting/ 

Du kontakter hende på: 

Mail: esp@katalysator.consulting

Telefon: + 45 31 34 43 84

 

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK