Vil I have mere tid til kerneopgaven? Få en skræddersyet forsikringsaftale og sparringspartner

Er jeres virksomhed ordentligt dækket, hvis uheldet er ude?

Dansk Køl & Varme har indgået et samarbejde med Ensure for at kunne tilbyde sine medlemmer branchens bedste forsikringsordning.

Ensure består af de tre forsikringsmæglere Michael Moesgaard, Ulrik Moseby og Ralph Tiedemann, som ganske uafhængigt af forsikringsselskaber kan sammensætte dækninger tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Vælger man at udlicitere forsikrings- og pensionsopgaven til Ensure gennem Dansk Køl & Varme, får man dækninger, som man ikke kan få andre steder, og Ensure Odense hjælper også med den daglige håndtering af forsikringerne, så man i en travl hverdag kan fokusere på kerneopgaven: køle-, varme- og ventilationsløsninger.

Bliv ordentligt dækket

Ensure oplever ofte, at virksomheder tror, de er dækket på områder, som de reelt set ikke er. Er man ikke ordentligt dækket, kan det få store konsekvenser, hvis skaden sker. Derfor har man ikke noget at tabe ved at lave en aftale med Ensure.

Tværtimod. Som medlem af Dansk Køl & Varme kan man nemlig – ganske uforpligtende – få en samtale og rådgivning om en forsikringsløsning.

Uanset om man har indgået en aftale med Ensure eller ej, kan man desuden altid ringe til dem og få sparring i forhold til forsikringsspørgsmål, hvis man oplyser sit medlemskab af Dansk Køl & Varme.

Læs, hvordan Celcius Nordic fik en markant bedre forsikringsdækning gennem Ensure

- Jeg har både fået en besparelse på omtrent 30 procent og en bedre forsikring, end vi havde før. Jeg har allerede anbefalet det til andre inden for branchen, og jeg gør det gerne igen. 

Så simpelt kan Allan Horsdals oplevelse med Ensure beskrives efter, at han i 2021 besluttede, at hans firma Celcius Nordic skulle have en ny forsikringsaftale. 

Allan Horsdal har med forsikringsaftalen hos Ensure fået mere tid til virksomhedens kerneopgaver, fordi han ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt virksomheden er optimalt forsikret. 

- Når vi ikke selv har tid til at sætte os ordentligt ind i det, så må vi jo finde nogen, der kan gøre det for os. Der har Ulrik (Moseby, forsikringsmægler ved Ensure red.) været god, fordi han er nem at komme i kontakt med, og han altid har et svar på det, man spørger om, fortæller Allan Horsdal.

Du kan læse mere Allan Horsdals oplevelse med Ensure ved at klikke her. 

Få nu også pensionsaftale med Ensure

Ensure har budt Brian Donsager velkommen hos Ensure, og det betyder, at han kan hjælpe Dansk Køl & Varmes medlemmer med pensionsaftaler. Du kan se, hvordan det kan hjælpe dig og din virksomhed ved at se videoen eller klikke her. 

Brian Donsager blev i 2022 en del af mæglerholdet ved Ensure Odense. I videoen her fortæller de tre forsikringsmæglere Ralph Tiedemann, Ulrik Moseby og Michael Moesgaard, hvorfor de mente, det var en god idé at få Brian Donsager med på holdet, og ikke mindst hvorfor det er en fordel for Dansk Køl & Varmes medlemmer.

 

På billedet her ses, øverst fra venstre, Ulrik Moseby, Ralph Tiedemann og Michael Moesgaard sammen med Brian Donsager (nederst til højre), som for nyligt er  blevet en del af samarbejdet med Dansk Køl & Varme.

Brian Donsager er såkaldt pensionsmægler og kan lave skræddersyede pensionsløsninger, som dækker virksomheden ind, skulle de for eksempel miste en nøgleperson på ubestemt tid til sygdom eller anden ulykke.

Hvad kan ensure, som andre ikke kan?

Ensure kan tilbyde skræddersyede forsikringsløsninger til Dansk Køl & Varmes medlemmer, fordi de ikke er begrænsede af ét forsikringsselskab og dette selskabs produkter. I stedet kan de navigere på hele markedet og samtidig hjælpe med den daglige håndtering af forsikringerne. Netop så du/I kan bruge tid på det, I virkelig brænder for: At installere, servicere og forhandle køleanlæg og varmepumper.

De løsninger, som Ensure kan tilbyde Dansk Køl & Varmes medlemmer kan ikke fås andre steder, og det kan muligheden for en gratis gennemgang af virksomhedens forsikring heller ikke.

Derudover er forsikringsmæglerne Michael Moesgaard, Ulrik Moseby og Ralph Tiedemann fagligt stærke og kommer alle med en baggrund inden for forsikringsrådgivning til faggrupperne el, VVS og køl.  

Hvilke forsikringer kan jeg få?

Forsikringsmarkedet er stort og ændrer sig omtrent ligeså ofte, som køle- og varmepumpelovgivningen gør. Derfor kan det være svært at skelne de forskellige dækninger fra hinanden.

Det er igen her, Ensure kommer ind i billedet, da de kan give jer den rådgivning, jeres virksomhed har for brug, til at finde ud af, hvilke af de nedenstående forsikringer, der er relevante for jer.

  1. All Risk-forsikring (løsøre/bygning)

Forsikringen dækker skade på dine værdier samt driftstab, hvis fx bygninger, maskiner, varer og andet løsøre bliver udsat for pludselige og uforudsete skader som følge af brand, påkørsel, vand, tyveri osv.

  1. Erhvervs- & produktansvarsforsikring

Forsikringen dækker eventuelle økonomiske konsekvenser, hvis virksomheden eller dens medarbejdere pådrages erstatningsansvar ved skade på ting eller personer ude hos kunder eller blandt kollegaer og samarbejdspartnere.

  1. Arbejdsskadeforsikring

Forsikringen dækker virksomhedens medarbejdere, hvis de kommer ud for en ulykke eller kommer til skade på jobbet. Forsikringen er lovpligtig og er med til at sikre de ansatte i virksomheden.

  1. Motorkøretøjsforsikring

Denne forsikring dækker skade på jeres egne køretøjer samt skader, der med køretøjet påføres andre personer eller deres ting.

  1. Sundhedsforsikring

Med en sundhedsforsikring til dine medarbejdere er de sikret hurtig behandling i tilfælde af skade. De undgår lange ventelister og sikres derved hurtigere undersøgelser, operationer eller behandlinger hos fx psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.

  1. Cyberforsikring

Forsikringen dækker ved hacking eller virusangreb på computer, telefon o.l. Forsikringen kan dække økonomisk tab fx ved tab af data, men kan også dække eksperthjælp til at få bugt med virus og angreb.

  1. Netbankforsikring

Netbankforsikring dækker mod indbrud på netbank og hacking af bankkonti. Da bankerne ikke dækker virksomheder mod elektronisk indbrud, giver denne forsikring ekstra tryghed.

  1. Montageforsikring

Montageforsikringen dækker de skader, der eventuelt måtte ske på anlæg under montering. Før varen er installeret og afleveret til kunden, er den stadig montørens ansvar.

  1. Kollektiv ulykkesforsikring

Denne forsikring er et godt supplement til arbejdsskadeforsikring, fordi den også dækker medarbejderne, hvis de skulle komme til skade i deres fritid eller på vejen til og fra arbejde.

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK