Vil I have mere tid til kerneopgaven? Få en skræddersyet forsikringsaftale og sparringspartner

Pr. 1. december 2023 har Ensure skiftet navn til NORTH Risk

Dansk Køl & Varme har indgået et samarbejde med NORTH Risk (tidligere kaldet Ensure) for at kunne tilbyde sine medlemmer branchens bedste forsikringsordning.

NORTH Risk hjælper medlemmer af Dansk Køl & Varme med rådgivning og hjælp til at finde de bedste forsikringer, der passer til den enkelte virksomheds behov. NORTH Risk arbejder uafhængigt af forsikringsselskaber, og sammensætter dækninger, man ikke kan finde andre steder. Forsikringsmæglerne hjælper også medlemmerne med den daglige håndtering af forsikringerne, så man i en travl hverdag kan fokusere på kerneopgaven: køle-, varme- og ventilationsløsninger.

Bliv ordentligt dækket

NORTH Risk oplever ofte, at virksomheder tror, de er dækket på områder, som de reelt set ikke er. Er man ikke ordentligt dækket, kan det få store konsekvenser, hvis skaden sker. Derfor har man ikke noget at tabe ved at lave en aftale med NORTH Risk.

Tværtimod. Som medlem af Dansk Køl & Varme kan man nemlig – ganske uforpligtende – få en samtale og rådgivning om en forsikringsløsning.

Uanset om man har indgået en aftale med NORTH Risk eller ej, kan man desuden altid ringe til dem og få sparring i forhold til forsikringsspørgsmål, hvis man oplyser sit medlemskab af Dansk Køl & Varme.

Læs, hvordan Celcius Nordic fik en markant bedre forsikringsdækning gennem Ensure

- Jeg har både fået en besparelse på omtrent 30 procent og en bedre forsikring, end vi havde før. Jeg har allerede anbefalet det til andre inden for branchen, og jeg gør det gerne igen. 

Så simpelt kan Allan Horsdals oplevelse med Ensure beskrives efter, at han i 2021 besluttede, at hans firma Celcius Nordic skulle have en ny forsikringsaftale. 

Allan Horsdal har med forsikringsaftalen hos Ensure fået mere tid til virksomhedens kerneopgaver, fordi han ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt virksomheden er optimalt forsikret. 

- Når vi ikke selv har tid til at sætte os ordentligt ind i det, så må vi jo finde nogen, der kan gøre det for os. Der har Ulrik (Moseby, forsikringsmægler ved Ensure red.) været god, fordi han er nem at komme i kontakt med, og han altid har et svar på det, man spørger om, fortæller Allan Horsdal.

Du kan læse mere Allan Horsdals oplevelse med Ensure ved at klikke her. 

Få nu også pensionsaftale med NORTH Risk

Brian Donsager fra NORTH Risk kan hjælpe Dansk Køl & Varmes medlemmer med pensionsaftaler. Du kan se, hvordan det kan hjælpe dig og din virksomhed ved at se videoen eller klikke her. 

 

 

På billedet her ses, øverst fra venstre, Ulrik Moseby, Ralph Tiedemann og Michael Moesgaard sammen med Brian Donsager (nederst til højre), som for nyligt er  blevet en del af samarbejdet med Dansk Køl & Varme.

Brian Donsager er såkaldt pensionsmægler og kan lave skræddersyede pensionsløsninger, som dækker virksomheden ind, skulle de for eksempel miste en nøgleperson på ubestemt tid til sygdom eller anden ulykke.

Hvad kan NORTH Risk, som andre ikke kan?

NORTH Risk kan tilbyde skræddersyede forsikringsløsninger til Dansk Køl & Varmes medlemmer, fordi de ikke er begrænsede af ét forsikringsselskab og dette selskabs produkter. I stedet kan de navigere på hele markedet og samtidig hjælpe med den daglige håndtering af forsikringerne. Netop så du/I kan bruge tid på det, I virkelig brænder for: At installere, servicere og forhandle køleanlæg og varmepumper.

De løsninger, som NORTH Risk kan tilbyde Dansk Køl & Varmes medlemmer kan ikke fås andre steder, og det kan muligheden for en gratis gennemgang af virksomhedens forsikring heller ikke.

Derudover er forsikringsmæglerne Michael Moesgaard, Ulrik Moseby og Ralph Tiedemann fagligt stærke og kommer alle med en baggrund inden for forsikringsrådgivning til faggrupperne el, VVS og køl.  

Hvilke forsikringer kan jeg få?

Forsikringsmarkedet er stort og ændrer sig omtrent ligeså ofte, som køle- og varmepumpelovgivningen gør. Derfor kan det være svært at skelne de forskellige dækninger fra hinanden.

NORTH Risk kan give jer den rådgivning, jeres virksomhed har for brug, til at finde ud af, hvilke af de nedenstående forsikringer, der er relevante for jer.

 1. All Risk-forsikring (løsøre/bygning)
  Forsikringen dækker skade på dine værdier samt driftstab, hvis fx bygninger, maskiner, varer og andet løsøre bliver udsat for pludselige og uforudsete skader som følge af brand, påkørsel, vand, tyveri osv.
 1. Erhvervs- & produktansvarsforsikring
  Forsikringen dækker eventuelle økonomiske konsekvenser, hvis virksomheden eller dens medarbejdere pådrages erstatningsansvar ved skade på ting eller personer ude hos kunder eller blandt kollegaer og samarbejdspartnere.
 1. Arbejdsskadeforsikring
  Forsikringen dækker virksomhedens medarbejdere, hvis de kommer ud for en ulykke eller kommer til skade på jobbet. Forsikringen er lovpligtig og er med til at sikre de ansatte i virksomheden.
 1. Motorkøretøjsforsikring
  Denne forsikring dækker skade på jeres egne køretøjer samt skader, der med køretøjet påføres andre personer eller deres ting.
 1. Sundhedsforsikring
  Med en sundhedsforsikring til dine medarbejdere er de sikret hurtig behandling i tilfælde af skade. De undgår lange ventelister og sikres derved hurtigere undersøgelser, operationer eller behandlinger hos fx psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.
 1. Cyberforsikring
  Forsikringen dækker ved hacking eller virusangreb på computer, telefon o.l. Forsikringen kan dække økonomisk tab fx ved tab af data, men kan også dække eksperthjælp til at få bugt med virus og angreb.
 1. Netbankforsikring
  Netbankforsikring dækker mod indbrud på netbank og hacking af bankkonti. Da bankerne ikke dækker virksomheder mod elektronisk indbrud, giver denne forsikring ekstra tryghed.
 1. Montageforsikring
  Montageforsikringen dækker de skader, der eventuelt måtte ske på anlæg under montering. Før varen er installeret og afleveret til kunden, er den stadig montørens ansvar.
 1. Kollektiv ulykkesforsikring
  Denne forsikring er et godt supplement til arbejdsskadeforsikring, fordi den også dækker medarbejderne, hvis de skulle komme til skade i deres fritid eller på vejen til og fra arbejde.

 2. Tandforsikring
  Tandforsikring gælder både for Dansk Køl & Varmes medlemmer og deres familier. Læs mere her

Læs, hvordan NORTH Risk fandt en bedre bilforsikring til Dansk Køl & Varmes medlemmer


Fra 1. juni 2023 kan Dansk Køl & Varmes medlemmer se frem til en bedre og billigere bilforsikring hos Protector Forsikring.

Medlemmerne har tidligere haft deres biler forsikret hos Købstædernes Forsikring, men eftersom de varslede en stigning på 25%, gik forsikringsmæglere fra NORTH Risk (tidligere Ensure) i gang med at undersøge, om der var en bedre forsikring til medlemmerne. 

- Vi kan ikke bare læne os tilbage og sige, at medlemmerne skal betale mere for bilerne. Derfor går vi ud og ser, om vi kan få nogle bedre priser end dem, der er i dag. Og det er lykkedes, siger forsikringsmægler Michael Moesgaard fra NORTH Risk, der er tovholder på ordningen.

Den nye forsikring hos Protector Forsikring giver medlemmerne bedre vilkår samt en væsentlig besparelse. Oveni prisen får Dansk Køl & Varmes medlemmer desuden nogle ekstra dækninger med, som ikke var inkluderet i den tidligere aftale. Det gælder fejltankning, nøgledækning og hærværksdækning.

NORTH Risk følger løbende med i de forskellige dækninger, så Dansk Køl & Varmes medlemmer altid får den bedste forsikring. Nu bliver autoforsikringen opdateret, og det er et bevis på, at idéen med Dansk Køl & Varmes forsikringsordning virker. 

Hvis du har bilforsikring hos Købstædernes Forsikring gennem NORTH Risk, får du besked om, hvad der kommer til at ske. Hvis du godkender, at dine biler skal flyttes til den nye forsikring, klarer NORTH Risk resten.