ERFA-møder og Årsmøder

I Dansk Køl & Varme tilbyder vi en række arrangementer og kurser for vores medlemmer. 

 

 

Årsmøde 2023

Program for Dansk Køl & Varmes årsmøde 2023 

I år afholder Dansk Køl & Varme årsmøde den 3. november 2023 i København i samarbejde med HOFOR, hvor temaet bliver fjernkøling. Vi skal høre oplæg om fjernkøling, og vi kommer på en rundvisning ved nogle af HOFORs fjernkølingsinstallationer. 

Derudover vil Dansk Køl & Varmes årlige generalforsamling blive afholdt, og der vil være mulighed for at besøge eller deltage i en udstilling på dagen. Aftenen byder lækker mad og drikke, underholdning og fest på Copenhagen Marriott Hotel.

Der er et særskilt program for ledsagere.

Se invitation og program for årsmødet her.

Vil du gerne udstille på årsmødet? Læs mere her.
Se kort over udstillingsområdet her.

Grundlæggende oplysninger
Disse data vil blive gemt og brugt i forbindelse med Dansk Køl & Varmes Årsmøde 2023.

Firmanavn
Angiv venligst hvis du medbringer ledsager? OBS: En ledsager er ikke en kølekollega. Det er altså kun, hvis du medbringer ægtefælle, kæreste eller lignende, at det skal angives.


Arrangementer
Priserne er pr. person.Ledsagerinformation
Af hensyn til hotellet beder vi om din ledsagers fulde navn.
Angiv din ledsagers email her

Overnatning
Du kan booke overnatning på Marriott Hotel fra d. 2-4. november ved at følge linket. Hvis du ønsker at opgradere dit værelse, eller finde egen overnatning, er det på egent ansvar.

Bemærkninger
Bemærkninger (eksempler: vegetarisme, veganisme) OBS: Hvis du har et særligt hensyn til værelse, skal du selv kontakte hotellet.
Fototilladelse
Der vil blive taget billeder under arrangementet. Billederne vil være stemningsbilleder fra arrangementerne.


 

ERFA-møder

Dansk Køl & Varme afholder ERFA-møder flere gange om året i hver af landets fem regioner. På ERFA-møderne er der altid et fagligt oplæg, orientering fra brancheforeningen samt en hyggelig netværksmiddag. 

Kommende ERFA-møder

 • Region Syddanmark: 21. november 2023. Sted: Carlsberg i Fredericia
 • Region Midtjylland: 30. august 2023 ANNULLERET
 • Region Nordjylland: Tirsdag den 5. september 2023 kl. 16.00. Sted: IKEA Aalborg
 • Region Hovedstaden: Torsdag den 21. september 2023 kl. 16.00. Sted: Ganløse Kro 
 • Region Sjælland: Mandag den 25. september 2023 kl. 16.00. Sted: TEC.
 • Region Midtjylland: 30. august 2023

Tilmelding til info@koeleteknik.dk


Vil du dele dine erfaringer og sparre med ligesindede kollegaer? Deltag i ERFA-møder i din region. 

Som medlem af Dansk Køl & Varme kan du deltage i ERFA-møder i din region. Der afholdes ERFA-møder flere gange om året i hver af landets fem regioner. På møderne er der mulighed for at dele erfaringer og oplevelser med andre fra køle- og varmepumpebranchen. Møderne består altid af et fagligt oplæg, som medlemmerne selv er med til at vælge. Derudover er der oplæg om nyt fra Dansk Køl & Varme, og ERFA-møderne slutter altid af med en hyggelig middag, hvor der er tid til at netværke.

Køle- og varmepumpebranchen er underlagt en lang række love og regler, og som køleteknikker må man kæmpe dagligt for at overholde disse krav, som ikke altid er nemme at overholde i praksis. Af den årsag har Dansk Køl & Varme organiseret ERFA-grupper overalt i landet for at vores ordinære medlemmer kan mødes og udveksle erfaringer, diskutere aktuelle problemstillinger og andre situationer af praktisk eller teknisk karaktér. 

Du kan som ordinært medlem (installations- eller servicevirksomhed) møde dine kolleger under afslappede forhold og udvide dit netværk med fagligt kompetente og ligestillede fagfolk.

ERFA-grupperne er inddelt efter geografisk placering, således at der er en ERFA-gruppe i hver region i Danmark. Hver gruppe afholder møde 3-4 gange om året. Typisk arrangerer medlemmerne på skift møderne. 

Hør servicechef Nikolaj Lohse fra Kemp & Lauritzen A/S fortælle, hvorfor han mener, at alle kan få noget ud af at være til ERFA-møder. 

Jeg vil gerne vide mere!

Er du interesseret i at vide mere, kan du læse vores uddybende beskrivelse af ERFA-grupperne.

Derudover kan du som medlem også læse resuméer fra afholdte ERFA-møder. Resuméerne indeholder dagsordenen, og en kort beskrivelse af, hvad der blev talt om ved det pågældende punkt. 

Herunder kan du se nogle af emner, der har været drøftet på ERFA-møderne:

 • Leasning af firmabiler
 • Opstillingskontrol af køleanlæg
 • F-gas-forordningen
 • PFAS i kølebranchen
 • ”Hvad du bør vide om AB18” – den nye udgave af Almindelige Betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed
 • Farligt gods
 • Oplæg om persondataforordningen
 • Lærlinge og uddannelse
 • A-kassen ASE på besøg
 • Digitalstyring af biler, montører og lovpligtige eftersyn
 • ISO certificering
 • Brandregler i forhold til køle- og frostrum
 • Udfordringer og konkurrence i kølebranchen
 • Kølemiddelsituationen på kort og lang sigt
 • Datasikkerhed
 • Hvordan man sikrer sig imod bakterier mv. i rørsystemer med glykol?
 • Lagerstyring
 • Hvorfor og hvordan arbejder et ventilationsfirma med køleteknik?
 • Service opgaver i forhold til anlægstyper
 • Oplæg om gevinsterne ved digitalisering af sagsstyring
 • ”Fremtidens kølemidler. Hvad sker der med R404A? Hvor brugbare er alternativerne? Hvilke kølemidler kan man får hos grossisterne fremover?
 • Hvordan forhindre man tyveri fra firmaets biler?

Online ERFA-møder

Landsdækkende online ERFA-møder

Dansk Køl & Varme afholder online ERFA-møder, når der er emner, der er relevante for hele landet. 

Kommende online ERFA-møder

 • D. 27. september 2023 kl. 16: Grønne regnskaber og bæredygtighedsrapportering. Læs mere her.

Tidligere online ERFA-møder

 

Årsmøder

Dansk Køl & Varmes Årsmøde er det største arrangement for kølebranchen i Danmark og en unik mulighed for at få lov til at møde og udveksle erfaringer med fagfæller fra hele landet.

Hvert år i november inviterer Dansk Køl & Varme alle medlemmer til Årsmøde, som er en kombination af faglige oplæg, udstillinger og en festlig aften med sociale aktiviteter. På Årsmødet bliver Dansk Køl & Varmes årlige generalforsamling også afholdt.

Årsmøde 2023

Årsmødet og generalforsamlingen 2023 afholdes fredag den 3. november i København i samarbejde med HOFOR, hvor temaet bliver fjernkøling. Vi skal høre oplæg om fjernkøling, og vi kommer på en rundvisning ved nogle af HOFORs fjernkølingsinstallationer.

Læs mere om årsmødet 2023 her

Årsmøde 2022

Årsmødet og generalforsamlingen i 2022 løb af stablen d. 11. november 2022. Grundfos, som er verdens største producent af cirkulationspumper, var vært for en stor del af Årsmødet i 2022. Arrangementet foregik derfor i Grundfos' hovedkvarter i Bjerringbro. Her fik vi rundvisning på Grundfos Center, Grundfos Fun Hall og Grundfos Museer "Founders Home" og "The Factory".

På Årsmødet blev den årlige generalforsamling også afholdt, og der var der faglige arrangementer samt en stor festmiddag med underholdning i Tinghallens festlokaler i Viborg. Efter festen var der mulighed for overnatning.

Læs mere om årsmødet 2022 her.

Årsmøde 2021

Årsmødet og generalforsamlingen 2021 foregik den 5. november 2021 hos Danfoss i Nordborg og på Alsik Hotel & Spa med rundtur, oplæg, middag, fest og spaoplevelser.

Dansk Køl & Varme udarbejde i samarbejde med Danfoss et spændende program, der både gav et indblik i den helt enestående historie om Mads Clausens Danfoss og viden om aktuel og fremtidig teknologi på vores område

Læs mere om Årsmødet 2021 her

Årsmøde 2020

I 2020 blev Dansk Køl & Varmes generalforsamling afholdt den 6. november 2020. På grund af corona-situationen blev det afholdt online. 

Chillventa 2022

Det er nu fire år siden, at Chillventa sidst har afholdt et fysisk event. Men nu er arrangørerne klar til at byde velkommen til Chillventa 2022 den 11. til 13. oktober i Nürnberg, Tyskland. 

Læs det specielle program for Dansk Køl & Varmes medlemmer her, som indbefatter en række særlige oplæg, faglige diskussioner og dertilhørende godt til ganen for medlemmer af Dansk Køl & Varme, som deltager på Chillventa 2022. 

Chillventa er den førende messe indenfor køleteknik. På messen kan du møde fagfolk, som vil præsentere den nyeste teknologi indenfor områder som ventilation, air conditioning og varmepumper. Du vil derfor få indsigt i de nyeste trends, som præger den internationale kølebranche og få mulighed for at indgå i et hav af faglige diskussioner. 

Dansk Køl & Varme har også arrangeret en tur på restauranten Bruderherz, som er beliggende i Nürnberg. Her kan du få alt fra wienerschnitzel til svinesteg. Restauranten tilbyder tilmed også vegetariske retter, hvis det er noget, som du foretrækker.

Hvis du har lyst til at spise sammen med andre medlemmer af Dansk Køl & Varme, er du meget velkommen. Alt du skal gøre er at sende en mail til info@koeleteknik.dk for at blive tilmeldt fællesspisning på restaurant Bruderherz. Det skal du gøre senest den 8. oktober kl. 12. 

Du finder et kort over alle messehallerne på ChillVenta her. Vi har markeret alle de stande, som indgår i det særlige medlemsprogram (længere oppe på siden). 

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK