Velkommen til brancheforeningen for de bedste køle- og varmepumpefirmaer

Bliv medlem - spar 50% på det første år

Indmeldelsesblanket

Priser og kontingentsatser

Oversigt over medlemskategorier


Om at være medlem af Dansk Køl & Varme 

Dansk Køl & Varme er brancheforening for autoriserede virksomheder i køle- og varmepumebranchen. Vi koncentrerer os udelukkende om, hvad der er vigtigt for køle- og varmepumpefirmaer, og derfor har vi et indgående kendskab til din branche.

Som medlem får du adgang til den nyeste viden og lovgivning på området, og vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe og vejlede dig med stort og småt.

Vi er specialiserede i kølebranchen, og vi anvender vores ekspertise til at være i kontakt med myndigheder og politikere for at forbedre branchens arbejdsvilkår. Dansk Køl & Varme er din stemme overfor det offentlige og politiske Danmark. 

Som medlem af Dansk Køl & Varme bliver du en del af et eksklusivt netværk, hvor du får mulighed for at få indflydelse på branchens rammer og fremtid. Gennem vores arrangementer, ERFA-møder og webinarer, holder du dig på forkant med nye og relevante fagområder. Disse begivenheder giver dig også en unik mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med ligesindede professionelle inden for kølebranchen.

Et medlemskab hos Dansk Køl & Varme er et kvalitetsstempel for din virksomhed og en genvej til branchens førende leverandører.


Bliv medlem i dag, og få halv pris på dit første års medlemskab

 

Læs hele vores medlemsbrochure her

Meldemsfordele

 

Læs mere om de mange medlemsfordele i vores e-brochure eller på vores hjemmeside her.