Andre medlemsfordele

I Dansk Køl & Varme arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde vore medlemmer relevante tilbud og kontante fordele.

Som medlem nyder du godt af de rammeaftaler, vi laver med leverandører af f.eks. forsikring, materiel og konsulenthjælp. På denne side kan du finde information om vores samarbejdspartnere, vores aftaler og få del i gode rabatter og bedre service.

GÅ TIL INDMELDINGSBLANKET OG KONTINGENSSATSER

 

Benyt Dansk Køl & Varmes logo på dine biler

Som medlem af Dansk Køl & Varme er du berettiget til at benytte logoet på dine biler eller vinduer, så du kan vise, at din virksomhed er med blandt de førende køle- og varmepumpevirksomheder i Danmark. 

Logoet findes i en digital udgave og i en udgave beregnet til print.

Mærket med vores logo måler 10cm x 45cm og har en gennemsigtig baggrund, så det ser elegant ud på bilen. 

Bestil klæbemærkerne ved at skrive til info@koeleteknik.dk og oplys gerne, hvor mange I ønsker.

Hent logoet og se farvekoder nederst på denne side (kræver login).

Garantiordning

Dansk Køl & Varme har oprettet en Garantiordning, der skal sende et signal til kunder og slutbrugere om, at medlemsvirksomhederne hos Dansk Køl & Varme arbejder for kvalitet, lovligt arbejde og grøn omstilling.

Læs mere om Garantiordningen og find svar på dine spørgsmål i menupunkterne under 'Garantiordningen'.

Lån Dansk Køl & Varmes uddannelsesstand gratis

Som medlem af Dansk Køl & Varme kan du/I gratis låne hele eller dele af standen med materialer til for eksempel en lokal uddannelsesmesse, besøg på uddannelsessteder eller til præsentation af kølebranchen i det hele taget.

Læs mere om de enkelte dele af uddannelsesstanden her:

Ønsker du/I at låne standen, kan I kontakte Dansk Køl & Varmes sekretariat på info@koeleteknik.dk eller 46 32 21 11. Hvis du/I ikke kan afhente materialerne selv, betaler Uddannelsespuljen for fragten i rimeligt omfang. 

 
40% Rabat på standarder 

Dansk Køl & Varmes medlemmer får 40% rabat hos Dansk Standard.

Der er kommet opdateringer til standarden: EN378: Kølesystemer og varmepumper - Sikkerheds- og miljøkrav, som blandt andet er en del af grundlaget for Iso 9001-certificeringen. 

Læs hvordan du får gavn af medlemsrabatten her

Obs. Standarden skal stadig købes gennem Dansk Standard.
 

 

Gratis vurdering af din virksomhed i forhold til Databeskyttelsesforordningen

Databeskyttelsesforordningens ikrafttrædelse sidste år har den betydning, at alle danske virksomheder, myndigheder og institutioner skal have skriftlige procedurer for, hvordan man behandler persondata.

Dansk Køl & Varme har indgået en samarbejdsaftale med ADVODAN Roskilde om, at medlemmer hos Dansk Køl & Varme gratis kan få vurderet sin virksomhed i forhold til Databeskyttelsesforordningen.

Du kan udfylde formularen her. Når du har udfyldt formularen kontakter ADVODAN dig med et tilbud på, hvad det vil kræve og koste at udarbejde de nødvendige procedurer for, at din virksomhed kan overholde forordningen.

Rabatter med euroShell kortet

Dansk Køl & Varme har indgået en aftale med Shell, som giver dig en række fordelagtige rabatter som medlem. Aftalen indeholder:

  • 180 øres rabat per liter i forhold til listeprisen på såvel diesel som benzin.
  • en "Best Of" - det vil sige, at du er sikret den laveste pris, hvis standerprisen er lavere end listenprisen minus de 180 øre. 
  • 30% på bilvask. 

Tilmeld dig her, og brug rabatkoden som du finder nederst på siden (kræver login). 

Fordele med Q8 Erhvervskort

Q8 og Dansk Køl & Varme har indgået en samarbejdsaftale, hvor du som medlem kan få en række fordele med et Q8 Firmakort. Selve kortet fås i 3 forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at de giver dig et overblik over dine biler med én specifikation pr. bil. 

Et Q8 Erhvervskort koster ikke noget, og giver dig en masse fordele. Mange af fordelene får du uanset, hvilket kort du vælger:

  • Brug kortet på 475 stationer i Danmark (Q8, F24, Shell- og Shell Express-stationer) og alle OKQ8 stationer i Sverige
  • Betal med kortet i butikken eller ved QvikTanken, som er døgnåben
  • Få et samlet overblik over alle transaktioner, CO2-regnskab og kortadministration
  • Se dit kilometerregnskab, og sammenlign kørselsøkonomien for de enkelte biler
  • Få rabat på kaffe, sandwich, sodavand mm. Hvis du er logget ind, kan du finde et dokument med rabatterne nederst på denne side.   

Læs mere om de specifikke kort og fordele her.

Som medlem af Dansk Køl & Varme kan du opnå rabatter på benzin, diesel, EL (HPC-opladning), bilvask, adblue og kør videre produkter. Se tilbudspriserne nederst på siden (kræver login). 

 Rabatten fratrækkes listeprisen i en "Best Of" - det vil sige, at du er sikret den laveste pris, hvis standerprisen er lavere end listenprisen med rabat.

Se nyheder og tilbud fra Q8 erhverv her.

Har du i forvejen et Q8 købekort kan du komme på aftalen ved at ringe til Q8 Kundeservice 7012 8888 og oplyse rabatkoden, som du finder nederst på siden (kræver login). Q8 købekort, der er med i rabatordningen, opdateres automatisk. 

Har du, eller har du overvejet at anskaffe en elbil?

Hvis du har gået og overvejet, hvorvidt dit firma skal foretage skiftet fra biler med fossilt brændstof til elbiler, kan det være, at tiden nu er inde.

Som noget nyt tilbyder Q8 et kort for Dansk Køl & Varmes medlemmer med elbil. Det er det nye Firmakort Plus EL, som har de samme fordele som det oprindelige Firmakort Plus. Kortet giver tilmed mulighed at oplade sin elbil på Q8-tankstationer rundt omkring i landet. 

Q8 introducerer også de såkaldte lynladere, så du kan få opladet din elbil hurtigere end tidligere. Planen for Q8 er, at de i samarbejde med elselskabet Skellefteå Kraft vil sætte flere end 100 lynladere op rundt omkring i landet i det igangværende år.

Bestil dit kort direkte her.

Rabataftale om certificering i henhold til ISO 9001:2015

Dansk Køl & Varme har indgået en rabataftale med Force Certification, som giver dig 10% rabat på den gældende prisliste for certificering og ½ pris for kørsel - samt en særlig gensidig prisaftale for auditering, tilsyn og recertificering af ISO9001. Læs om aftalen her.  

Rabat på kurser på Teknologisk Institut

Vores samarbejdsaftale med Teknologisk institut giver dig 10% medlemsrabat på kurser i køle- og varmetekniske områder. 

Læs mere om kurserne her.