Dansk Køl & Varmes årsmøde

Hvert år i november inviterer Dansk Køl & Varme alle medlemmer til årsmøde. Årsmødet er det største arrangement for kølebranchen i Danmark, og det er en unik mulighed for at få lov til at møde og udveksle erfaringer med fagfæller fra hele landet. Årsmødet er en kombination af faglige oplæg, udstillinger og en festlig aften med sociale aktiviteter. Her bliver Dansk Køl & Varmes årlige generalforsamling også afholdt.


Billeder fra årsmøde og generalforsamling 2023

Årsmøde 2023

Tak til alle deltagere og oplægsholdere på årsmødet 2023 

Mere end 100 køleteknikere, grossister, leverandører, uddannelsesinstitutioner og andre interessenter fra overalt i Danmark, fandt vej til Copenhagen Marriott Hotel fredag den 3. november 2023 for at deltage i Dansk Køl & Varmes årsmøde.

Traditionen tro, inviterer Dansk Køl & Varme alle medlemmer til årsmøde hvert år i november. Årsmødet afholdes i samarbejde med en stor aktør i kølebranchen, og i år blev det HOFOR Fjernkøling A/S, der var medværter.

Copenhagen Marriott Hotel skabte rammerne for en stor udstilling, faglige oplæg, generalforsamling i brancheforeningen, og senere på aftenen blev salen forvandlet til et stort festlokale med 3-retters menu, taler og underholdning.


Eksklusiv rundvisning under jorden 
Sektionsleder hos HOFOR Fjernkøling A/S, Mikkel Willum, tog os med på en eksklusiv rundvisning på Tietgensgade Kølecentral og i HOFOR’s havvandskammer. Her fik gæsterne en unik mulighed for at opleve de imponerende fjernkølingsinstallationer, der gør det muligt at udnytte havnevandet fra Københavns Havn til køling af store virksomheder og kontorbygninger i indre by.
Se Mikkel Willums oplæg om HOFOR Fjernkøling her.
En udstilling ud over det sædvanlige
Anderberg Klima, Christof Fischer Danmark, Dansk Klima Center, Dansk Køl & Varme, Ensure, H. Jessen Jürgensen, Mayekawa, Technical Education Copenhagen (TEC) og Zeppelin deltog i en udstilling på dagen, som alle gæsterne besøgte. Der blev udstillet køleanlæg, klimaanlæg, delt flyers og goodiebags ud, og der var mulighed for at shoppe lærlinge i TEC’s uddannelsesstand.
Dansk Køl & Varmes fremtid

På årsmødet blev Dansk Køl & Varmes årlige generalforsamling også afholdt, og brancheforeningens nye bestyrelse blev dannet. Thomas Panum fra PVN Køleteknik A/S blev genvalgt som formand. Thomas Panum stillede op som formand med fire mærkesager: flere lærlinge til kølebranchen, den grønne omstilling, kølebranchens synlighed og sammenhold i kølebranchen. Han synes især, det er vigtigt, at kølebranchen holder sammen i en tid med store ændringer på markedet, hvor store virksomheder bliver større og mindre virksomheder bliver flere.

De øvrige bestyrelsesposter, som var på valg i år blev besat af Anders B. Hansen fra LF Køleteknik ApS, Casper Christiansen fra Advansor A/S og Jens Petter Hansen fra P.E. Kristensens Eft. Nogle af deres vigtigste mærkesager er bedre uddannelse til lærlinge, flere lærlinge, den grønne omstilling og en strammere lovgivning for, hvem der må udføre kølearbejde.

Jan Dalgaard fra Dalgaard Køleteknik ApS og Per Andersen fra Holbæk Køl A/S blev valgt som bestyrelsessuppleanter.

Læs mere om generalforsamlingen 2023 her

Festlig aften i smukke omgivelser

Copenhagen Marriott Hotel skabte de smukke rammer for aftenens festlige middag. Under middagen var der taler fra Dansk Køl & Varmes formand og direktør, gæsterne blev underholdt af en komiker og tryllekunster, og der blev talt og grint til langt ud på natten.

Dansk Køl & Varme takker alle deltagere og oplægsholdere for en fantastisk dag.

Se mere:

Årsmøde 2022

Tak for årsmødet 2022

Årsmødet og generalforsamlingen i 2022 løb af stablen d. 11. november 2022. Grundfos, som er verdens største producent af cirkulationspumper, var vært for en stor del af årsmødet i 2022. Arrangementet foregik derfor i Grundfos' hovedkvarter i Bjerringbro. Her fik vi rundvisning på Grundfos Center, Grundfos Fun Hall og Grundfos Museer "Founders Home" og "The Factory".

På Årsmødet blev den årlige generalforsamling også afholdt, og der var der faglige arrangementer samt en stor festmiddag med underholdning i Tinghallens festlokaler i Viborg. Efter festen var der mulighed for overnatning.

Læs mere om årsmødet 2022 her.


Årsmøde 2021

Tak til alle deltagere på årsmødet 2021


Dansk Køl & Varmes årsmøde og generalforsamling 2021 foregik den 5. november 2021 hos Danfoss i Nordborg og på Alsik Hotel & Spa med rundtur, oplæg, middag, fest og spaoplevelser.

Dansk Køl & Varme udarbejde i samarbejde med Danfoss et spændende program, der både gav et indblik i den helt enestående historie om Mads Clausens Danfoss og viden om aktuel og fremtidig teknologi på vores område

Læs mere om Årsmødet 2021 her