Brian Ziegler ser tilbage på sin tid i Dansk Køl & Varme

Klik på billedet og hør Brian Zieglers erfaringer fra sin tid i bestyrelsen

Til generalforsamlingen den 6. november har Brian Ziegler meldt ud, at han ikke genopstiller.

Han startede i bestyrelsen for otte år siden og har dermed været vidne til en stor udvikling i brancheorganisationen.

- Det var en fantastisk gruppe, jeg startede i dengang, fordi vi alle var meget forskellige og bølgerne til tider gik højt på hvert eneste bestyrelsesmøde, griner Brian Ziegler og tilføjer:

- Men alligevel lykkedes vi med at finde en fælles vej. Problemet var så bare, at det ikke var sikkert, at det hele blev til noget alligevel, fordi de personer, der sad i bestyrelsen på det tidspunkt ikke havde den tid eller den ildsjæl, som Christian (nuværende formand, red.) har. Den ros skal han have. Han har eddermame ild i røven og er god til at få ting igennem, fortæller Brian Ziegler med en ærlighed, der ikke er til at tage fejl af.

Samme ærlighed har han været ”kendt” for i både Dansk Køl & Varmes bestyrelse og – tidligere – i AKB’s bestyrelse, fortæller han.

- Jeg synes, jeg har bidraget utrolig meget med min negative tilgang til alting, siger han kækt, inden han tilføjer:

- Nej, sådan er det ikke, men når der har været noget, så har jeg pointeret det. Jeg håber rigtig meget, at der kommer nogle nye ind i bestyrelsen efter mig, der også tør at sige deres mening, for det, synes jeg, er vigtigt.

Brian Ziegler er stolt af, at han har været en del af bestyrelsen i så mange år, og han glæder sig ikke til at skulle ”sige farvel”, om end han står fast ved sin beslutning, fortæller han.

- Det bliver sgu da super ærgerligt, super vemodigt og noget lort at skulle sige farvel, men nu har jeg taget den beslutning, og så er det sådan, det er. Jeg håber virkelig alt det bedste for bestyrelsen fremover, siger han.

 

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK