Brancheforening har skiftet navn(pressemeddelelse)

Danmarks største brancheforening for køle- og varmepumpevirksomheder har skiftet navn til ”Dansk Køl & Varme” - i stedet for det nu forhenværende ”Autoriserede Køle- og varmepumpevirksomheders Brancheforening”.


Det nye navn sender et let forståeligt signal til omverdenen om, hvad vores branche arbejder med.
Navneskiftet er en markering af den nye situation, som branchen står overfor: Vi er på vej ind i en stor omstilling, hvor de fleste af de køle- og varmepumpeanlæg som findes i dag, skal udskiftes med nye og mere klimarigtige løsninger.
Dansk Køl & Varme er kendt som brancheforeningen for de førende virksomheder indenfor grøn omstilling af køleanlæg og varmepumper”, siger formand for Dansk Køl & Varme, Christian Ildor.

Grøn omstilling handler om valg af kølemiddel. I dag er et almindeligt benyttet kølemiddel R404A, der gør 4000 gange så meget skade på klimaet som CO2. Og det officielle udslip af kølemidler udgør 1-2% af Danmarks samlede udledning af drivhusgasser.
Kølemidler anvendes i en lang række sammenhænge.

Det nye navn skal forstås sådan, at brancheforeningen rummer alle typer virksomheder, hvor ekspertise i køleteknik er vigtig, når der skal leveres løsninger indenfor køling eller varme.
Dansk Køl & Varmes navn er samtidig en garanti for godt arbejde. Som kunde skal man vide, at når man benytter en virksomhed, som er medlem af brancheforeningen, har man fat i én, der arbejder med kvalitet og overholder lovgivningen”, siger direktør i Dansk Køl & Varme Søren Bülow.

Spørgsmål og kontakt: Direktør Søren Bülow sb@koeleteknik.dk eller 2142 8569. www.koeleteknik.dk eller www.DAkv.dk.

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK