Efterårssamlingen i overblikÅrets ordinære generalforsamling bød på vedtægtsændringer og kampvalg til både bestyrelsessupleant posterne samt foreningsrevisor.

Derefter var der på AKB’s efterårssamling en bred vifte af oplæg, hvor man som deltager kunne blive klogere på alt fra kølemiddelsituationen til god PR, fornuftig fakturering, livet som selvstændig, sund livsstil, og ikke mindst fremtidsudsigter og planer for AKB.

Imellem oplæggene var der mulighed for at besøge udstillingen, hvor nogle af foredragsholderne og leverandører til kølebranchen stod klar til at vise nyheder frem og tage en snak. Pauserne blev også brugt flittigt til at netværke over en kop kaffe, øl eller vand.

Alt imens deltagerne lyttede til oplæg og netværkede, blev deres ledsagere forkælet med en tur i Hotel Vejlefjords mange spabade. 

Det hele sluttede af med en stor middag for deltagere og ledsagere, hvor der blev serveret en lækker tre-retters menu, og blev underholdt med livemusiker og DJ, som udfordrede de deltagende til musikquiz.

Se billederne fra arrangementet her.

Se eller gense de forskellige oplæg herunder

Hvorfor brænder vi egentlig for at drive virksomhed? v. Ane Buch, SMV Danmark

Ane Buch talte om livet som selvstændig, og hvorfor mange vælger at blive selvstændige. Hun viste eksempler på kampagner, som fokuserer på at styrke håndværkerbranchen, og nogle af de sager SMVDanmark kæmper for små og mellemstore virksomheder.

Oplæg v. Ane Buch

Besøg SMV Danmarks hjemmeside, hvis du vil følge med i nogle af de sager, de kæmper for små og mellemstore virksomheder. For eksempel en betalingsfrist på max. 30 dage.

Den travles guide til god PR v. Klaus Risom Rådgivning

Klaus Risom kom med gode råd til, hvordan man kan styrke virksomhedens kommunikation udad til på en let og overskuelig måde. AKB’s navn blev brugt som eksempel på en kritisk overvejelse af, hvilke signaler man sender til omverdenen. Er det nemt at huske for andre end os i branchen?

Oplæg v. Klaus Risom

Kontakt Klaus Risom, hvis du overvejer at bruge hjælp fra en professionel til at styrke din virksomheds kommunikation. Klaus Risom er specialiseret i kommunikation for små og mellemstore virksomheder.

Kølemiddelsituationen påvirker hele branchen v. Asbjørn Vonsild

Er der én, som er opdateret på billedet i kølebranchen, så er dét Asbjørn Vonsild. Han bidragede endnu engang med opdateret vurdering af bevægelser og udsigter inden for branchen.

Oplæg v. Asbjørn Vonsild 

Dårlige betalere v. Maximillian Frimmer, Likvido ApS

Med udgangspunkt i sin egen tidligere virksomhed beskrev Maximillian Frimmer, hvorledes han havde måtte dreje nøglen om på trods af en virksomhed i stærk fremgang, men hvor han ikke havde haft nok fokus på sine kunders betalinger. I dag driver han en virksomhed, der hjælper med netop at undgå, at det kommer så langt som til inkasso.

Tag et kig på Likvido Aps, hvor der er flere eksempler til inspiration om netop dette.

Når Inkasso ikke rækker v. Ulrik Vindberg

Ulrik Vindberg gennemgik kort den situation, der opstår når kunden ikke accepterer inkasso. Så kommer det til en retssag – medmindre man benytter den særlige procedure, der hedder Betalingspåkrav. Den er en måde at sikre krav under 50.000 kroner, der er meget billigere end at benytte en advokat.

Denne proces er også beskrevet af Likvido Aps her. 

Hvordan får vi mere ud af AKB? v. Christian Ildor

AKBs formand Christian Ildor præsenterede de eksisterende medlemsfordele og beskrev 2 nye som AKB vil arbejde på: En garantiordning og en markedsføring af branchen for godt og lovligt arbejde. Og han afslørede til sidst et nyt projekt: AKB skal have nyt navn! Frem mod en kommende generalforsamling vil bestyrelsen arbejde på at finde et bedre og mere tidssvarende navn. Vær med! Send dit forslag ind til sekretariatet!

Bonussen for dit arbejdsliv ved en sund livsstil v. Sukkersheriffen

Der blev gået til den, da Sukkersheriffen holdt sit oplæg omkring sund livsstil. Oplægget handlede om, hvordan kost, motion og søvn påvirker vores dagligdag og arbejde. Hun gav gode råd til, hvordan man kan få mere overskud i hverdagen, og hvordan man selv kan tjekke om kosten er sund (tag et kig i tønden!).

Sukkersheriffen tilbyder forløb ude på din virksomhed, hvor I arbejder med kostvaner som led i et bedre arbejdsliv og en mere effektiv arbejdsplads. Læs mere her.

 

Søger du materialet til generalforsamlingen? Find det her (kræver login)

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK