Dansk Køl & Varme tiltrak de unge i Bella Center

Alle kræfter var igen sat ind for at tiltrække unge, da Dansk Køl & Varme i samarbejde med TEC var til uddannelsesmesse i Bella Centeret d. 24. og 25. oktober, hvor ca. 31.000 besøgende var igennem udstillingerne.

På uddannelsesmessen i Bella Center fortsatte Dansk Køl & Varme sit arbejde med at gøre de unge opmærksom på muligheden for at blive køletekniker. Lige som på messen i Frederiksborgcenteret havde Dansk Køl & Varme taget brochurer, diverse bannere, et køleanlæg samt en softicemaskine med for at fange de unges opmærksomhed. De unge kunne også prøve kræfter med køleteknikerfaget i en lille konkurrence om at bukke kobberrør som en køletekniker.

Uddannelsesmessen hedder Copenhagen Skills, og har til formål at vise de unge, hvilke muligheder de har efter 9. og 10. klasse. Copenhagen Skills har et særligt fokus på erhvervsuddannelserne, og var derfor et vigtigt sted for Dansk Køl & Varme at være til stede.

Der var store konkurrence om de unge fra andre erhvervsskoleretninger, STX, HHX, HTX og efterskoler, men vi fik tiltrukket en masse unge til standen (i nærheden af 1.000), og flere af dem viste stor interesse for uddannelsen som køletekniker

Piger kan også køleteknik!
Fire piger viste kampgejst i Dansk Køl & Varmes konkurrence, hvor man kunne få lov til at prøve at bukke kobberrør som en køletekniker. Som man kan se på billedet, klarede de sig rigtig godt og fik poser med Dansk Køl & Varme-bolcher som præmie. Tillykke til Valeri, Emilie, Sandra og Victoria!

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK