Jubilæumsbog: Kølefolk og Klimakriser

Køb Dansk Køl & Varmes jubilæumsbog ”Kølefolk og klimakriser”

Vil du have et kobberskinnende eksemplar af Dansk Køl & Varmes jubilæumsbog ”Kølefolk og klimakriser” stående i din bogreol?

Så send en mail til info@koeleteknik.dk, hvor du skriver, hvor mange bøger du kunne tænke dig at købe.

Kort om jubilæumsbogen

”Kølefolk og klimakriser” indeholder 12 nedslag i kølebranchens historie fortalt gennem væsentlige aktører både inden og uden for kølebranchen. Nedslagene handler om alt lige fra termoventilen og køleteknikeruddannelsen til de nye og naturlige kølemidler og kølebranchens fremtid.

Bogen er blevet til i anledning af Dansk Køl & Varmes 75 års-jubilæum, og den kan læses af alle med interesse for kølebranchens historie og udvikling.

Er du for eksempel interesseret i klimapolitik og fremtidens bæredygtige løsninger, giver jubilæumsbogen også et indblik i den centrale rolle, kølebranchen spillede under ozonhulskrisen tilbage i 1980’erne.

Du kan læse et uddrag af kapitlet om ozonhulskrisen her                                                                                                             

Pris:

For medlemmer af Dansk Køl & Varme er prisen for jubilæumbogen 115 kroner per bog, men hvis du køber fem eksemplarer på én gang er prisen 550 kroner. Mængderabatten er endnu større, hvis du køber 10 bøger på én gang, for så er prisen nemlig 1000 kroner.

Ekspedition koster 50 kroner, uanset hvor mange bøger du køber på én gang.

For ikke-medlemmer er prisen 175 kroner per bog + 50 kroner for ekspedition.

I denne video kan du se, hvordan det gik til, da formand for brancheorganisationen, Christian Ildor, deltog i trykstarten. Du kan også læse en reportage fra trykstarten i medlemsbladet temp her (kræver login). 

Her kan du se, hvordan jubilæumsbogen ser ud, og høre direktør Søren Bülow fortælle om nogle af de tanker, der ligger bag designet af ”Kølefolk og klimakriser”.

  • 22-02-2021 16:44:26

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK