Få et overblik med en tilsynsbog

Gældende lovgivning stiller krav til forskellige typer køleanlæg samt krav til dokumentation, der beskriver hvorledes disse krav bliver opfyldt på en hensigtsmæssig måde. 

I den forbindelse har Dansk Køl & Varme fået udarbejdet en tilsynsbog på foranledning af vores medlemmer. Bogen er beregnet til køleanlæg, som er opstillet i Danmark, og har til formål at være behjælpelig med et hurtigere overblik over disse krav. 

For at få et overblik over kravene til et specifikt køleanlæg indeholder tilsynsbogen nogle skemaer, som ved afkrydsning kan føre til en oversigt over kravene til det pågældende anlæg. 

Dansk Køl & Varme tilbyder sine medlemmer en tilsynsbog i både trykt og elektronisk udgave. Den trykte udgave har et stift omslag og sider i kraftigt papir, der gør den holdbar til at blive anvendt over en længere periode.

Tilsynsbogen kan købes i trykt udgave for 30 kr. per styk + porto. Da det kan være relevant at købe flere ad gangen, har vi også regnet ud, hvor mange eksemplarer der passer til en portogrænse:

1 bog = 36 kr. Brev

2-3 bøger = 45 kr. Brev

4-5 bøger = 54 kr. Brev

6 bøger og opefter 60 kr. (pakke) til pakkeboks.

Udlevering på adresse 80 kr.

 

Medlemmer kan også downloade en elektronisk version af tilsynsbogen (kræver login). 

  • 19-05-2021 17:14:27

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK