Medlem af Dansk Køl & Varme? Få en skræddersyet forsikringsaftale gennem os!

Ved I om jeres forsikringsaftale er den bedste og billigste løsning for jer? Dansk Køl & Varme har indgået et samarbejde med mæglervirksomheden, Ensure. Er du medlem hos os, kan du/I få en forsikringsløsning hos Ensure, som kan tilpasses efter jeres virksomhed.

Ensure har sammensat en pakke af forsikringer som medlemmer af Dansk Køl & Varme kan vælge imellem, og som tilsammen udgør en komplet forsikringsløsning, der dækker alle virksomhedens generelle forsikringsbehov. Da ikke alle medlemmer er ens, er der mulighed for individuel tilpasning af forsikringerne.

Denne aftale giver din virksomhed en eksklusiv fordel af at være medlem i Dansk Køl & Varme. Forsikringerne indeholder nemlig særlige dækninger, der er tilpasset køle- og varmepumpefirmaers behov, og dækninger, som man ikke kan få andre steder!

Hvad kan Ensure, som andre ikke kan?

Forsikringsløsningen tilbydes alle vores medlemmer og varetages af Ensure Odense. Ensure er en uafhængig og uvildig forsikringsmæglervirksomhed. Fordelen ved at benytte sig af Ensure er, at de ikke er begrænsede af ét selskab og selskabets produkter – i stedet kan Ensure navigere på hele markedet. Derudover hjælper Ensure med den daglige håndtering af forsikringerne.

Partnerne fra Ensure er fagligt stærke og kommer alle med en baggrund inden for forsikringsrådgivning til faggrupperne el, VVS og køl. For mere info kan man kontakte Ensure for en uforpligtende samtale og rådgivning om en forsikringsløsning.

Du kan vælge imellem disse forsikringer:

1. All Risk-forsikring (løsøre/bygning)

Forsikringen dækker skade på dine værdier samt driftstab, hvis fx bygninger, maskiner, varer og andet løsøre bliver udsat for pludselige og uforudsete skader som følge af brand, påkørsel, vand, tyveri osv.

2. Erhvervs- & produktansvarsforsikring

Forsikringen dækker eventuelle økonomiske konsekvenser, hvis virksomheden eller dens medarbejdere pådrages erstatningsansvar ved skade på ting eller personer ude hos kunder eller blandt kollegaer og samarbejdspartnere

3. Arbejdsskadeforsikring

Forsikringen dækker virksomhedens medarbejdere, hvis de kommer ud for en ulykke eller kommer til skade på jobbet. Forsikringen er lovpligtig og er med til at sikre de ansatte i virksomheden.

4. Motorkøretøjsforsikring

Denne forsikring dækker skade på jeres egne køretøjer samt skader, der med køretøjet påføres andre personer eller deres ting.

5. Sundhedsforsikring

Med en sundhedsforsikring til dine medarbejdere er de sikret hurtig behandling i tilfælde af skade. De undgår lange ventelister og sikres derved hurtigere undersøgelser, operationer eller behandlinger hos fx psykolog, fysioterapeut eller kiropraktor.

6. Cyberforsikring

Forsikringen dækker ved hacking eller virusangreb på computer, telefon o.l. Forsikringen kan dække økonomisk tab fx ved tab af data, men kan også dække eksperthjælp til at få bugt med virus og angreb.

7. Netbankforsikring

Netbankforsikring dækker mod indbrud på netbank og hacking af bankkonti. Da bankerne ikke dækker virksomheder mod elektronisk indbrud, giver denne forsikring ekstra tryghed.

8. Montageforsikring

Montageforsikringen dækker de skader, der eventuelt måtte ske på anlæg under montering. Før varen er installeret og afleveret til kunden, er den stadig montørens ansvar.

9. Kollektiv ulykkesforsikring

Denne forsikring er et godt supplement til arbejdsskadeforsikring, fordi den også dækker medarbejderne, hvis de skulle komme til skade i deres fritid eller på vejen til og fra arbejde.

Hent PDF om forsikringsaftalen her:

 

Tag kontakt til Ensure for at få en vurdering af dine nuværende forsikringer og fordele ved at skifte:

 

  • 19-05-2021 17:14:02

Dette site benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her >

OK